به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، داود ربیعی اظهار داشت: کشتار دام و تهیه گوشت قرمز این شهرستان با توجه به نواقص زیاد و غیر بهداشتی بودن کشتارگاه این شهرستان به کشتارگاه صنعتی دام جونقان منتقل شد.
وی افزود: کشتارگاه سنتی دام شهر اردل با توجه به نواقص زیاد و تغییر کاربری ایجاد شده در آن، غیر بهداشتی بودن، نداشتن خودروی یخچال دار حمل گوشت، نداشتن سالن پیش سرد، تهدید علیه بهداشت و سلامت عمومی جامعه، ایجاد آلودگی زیست محیطی و همچنین نظر به بازدید دادستان شهرستان از این کشتارگاه و مشاهده نواقص موجود از نزدیک و با هدف تامین امنیت غذایی مردم تعطیل و پلمپ شد.
ربیعی تصریح کرد: کشتار دام شهر اردل در حال حاضر به سمت کشتارگاه صنعتی دام جونقان هدایت شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل نظارت شرعی، بهداشتی بودن ذبح، کنترل آلودگی و بیماری دام از جمله مزیت های کشتار دام در کشتارگاه های صنعتی عنوان کرد.
نظر شما